İngiliz The Star gazetesi, arda Turan'ın yeni takımını duyurdu

BARCELONA'DA TUTUNAMADI

İngilterede yayın yapan The Star gazetesi, bu yıl Barcelona'da hiç süre alamayan ve teknik direktör Ernesto Valverde'nin kadrosunda düşünmediği Arda'nın devre arasında takımdan ayrılacağını açıkladı.

GALATASARAY HALA BİR SEÇENEK

Öte yandan Star'ın haberine göre Arda Turan'ın Monaco ve Galatasaray seçenekleri de güncelliğini korurken, oyuncunun menajeri Ahmet Bulut ise Arda'nın Barcelona'da kalacağını savundu.

İngiliz gazete, milli futbolcunun Arsenal'e Mesut Özdil'in transferi karşılığında takas kapsamında bir teklife hazırlandığını yazdı.

WENGER BIRAKMAK İSTEMİYOR

Arsenal 'in patronu Arsene Wenger ise sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mesut Özil için daha önce yaptığı açıklamada oyuncunun satış listesinde olmadığını ve başka bir kulübe transferinin neredeyse imkansız olduğunu söylemişti. Buna rağmen Türk asıllı Alman futbolcunun yüksek maaşı sebebiyle Barcelona'nın transfer konusunda Arsenal7i ikna edebileceğini belirtiyor.

İSPANYOLLAR ÇİN'E GİDECEK DİYOR

Milli futbolcu arda Turan hakkında ikinci iddia ise Mundo Deportivo'dan Ernesto Valverde'nin kesinlikle sıcak bakmadığı yıldız futbolcunun Çin Lig'ine gideceği belirtildi.

30 yaşındaki oyuncu, Çin'e gitme konusundaki seçeneğe soğuk baksa da Barcelona'nın böyle bir çalışma içerisinde olduğu, Arda'yı yüksek bir bedelle Çin'e göndermeyi düşündüğü ifade edildi. Öte yandan Star'ın haberine göre Arda Turan'nın Monaco ve Galatasaray seçeneklerini de güncelliğini koruyor.